ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Halk Eğitim Merkezi

Ekm

İngilizce ve bilgisayar kurslarımız başlamış olup katılmak isteyenler Halk Eğitimi Merkezimize başvurabilirler.

Ekm

Dikiş nakış kurslarımıza katılmak isteyenler Halk Eğitimi Merkezimize başvurabilirler.

Ekm

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EL SANATLARI KURSLARIMIZ BAŞLIYOR. KURSLARA KATILMAK İSTEYENLER HALK EĞİTİMİ MERKEZİNE BAŞVURABİLİRLER

Başvuru için gerekli belgeler: Kimlik Fotokopisi

Eyl

Kurumumuza müdür olarak ataması yapılan Sayın Mustan CEYLAN kurumumuzdaki görevine başlamış bulunmaktadır. Kurum öğretmenleri olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

Eyl

Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu 2018/1. Dönem İlk Kayıt işlemleri 03 Eylül-21 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

2017 2018 Eğitim Öğretim Yıl Sonu sergisi düzenlendi.

Ekm

Kurumumuz müdür yardımcısı Bayram DOĞAN, Çiçekpınar anaokuluna müdür olması nedeniyle kurumumuzdan ayrılmıştır. Yeni görevine başlayan Bayram DOĞAN´a kurumumuza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Kurumumuza müdür yardımcısı olarak atanan Hüseyin ÜNAL´a yeni görevinde başarılar dileriz.